Yeeeeeeeeeeessssssss

Jag är sååå glaaad, jag ska på Peace and Love med Helena och Andrea!!!!! Yääää, det kan inte bli annat än bäst! :D:D Jag hade sån tur att Josefine Johansson råkade, på något knasigt sätt, köpa två biljetter. Så när hon skulle sälja den till någon så var jag först till kvarn!! Wiiihoo :D




Btw.. nödvändig dag jag hade idag... 30 minuters Engelska.. vi satt och improviserade en konversation. Hah

Sen blev det till att åka bussN till Högland för att se deras 9-or ha en avslutnings konsert! Den hade ett mkt oväntat slut. Haha

Kom tillbaka till skolan med bussen och gick hem i regnet.. (Fast jag tvingade Marit och Marianne att följa med mig så jag slapp bli blöt.) :D

Nu ska jag snart till Friskis med min mother (:

Tänkte bara visa den supergoda drinken jag fick i Frankrike :D PinkPineapple <3



CYA

superhelg!

Jag har haft en superhelg! Började helgen hos michelle, vi hade en överraskningsfest för axelina, dagen därpå var jag hemma hos mig och det kom massa häliga brudar hit och vi hade en tjejkväll här med. (:

Igår var jag hemma hos mormor och åt middag sen åkte jag hem till föräldrarna och vi såg på film. (: Jag är ledig från skolan idag också bara för att jag är klar med allt skit i skolan nu, jag har inte ens rester kvar, så idag var det inga lektioner där vi hade nått att göra.. sweeeet!

Bilder från kvällen hos moi!

Smmmmokin'  hot!


Några utav oss!


Vi är så fina Manne och jag.

Ikväll blir det nog en sväng på friskis med mor, Nu ska jag se film!

CYA

!!

Överraskningsfest för Axelina igår hos michelle! Så jävla kul (:


Fler bilder finns på Facebook. (:

Kom precis hem från ett dop, mina två små kusiner döptes i Umeå.

Lilla Eddie <3

Liam! <3

Så söta. (:

Snart kommer det massa flickor hem till mig för ännu en tjejkväll. (: Trevligt värre!

CYA


Let's have fun in the sun, now that all the work is done!

Kom precis hem fårn jobbet, det gick bra, fotografen var svensk, och alla andra var jätte trevliga. Bilderna kommer komma ut Januari 2012.. bajslänge kvar men jag fick se några innan jag gick, och jag är nöjd (:
Snart ska jag gå ut och hitta något mysigt cafe där jag kan äta middag!

Bilder från idag (:



Hiss shooting ;)

En sjukt jävla god lunch, den godaste lunch jag någonsin fått på ett jobb, Love Paris.

MUMS!

Nu ska jag smyga ut och äta!

CYA

Godnatt!

Kom precis hem från en supermysig liten promenad med Sophia, det slutade med att vi satt oss på ett café drack caffe (:  Nu ska jag hoppa in i duschgen sen blire sovdags i den sjukt stora sängen! :D

picturesss



70 spänn... <3

glasbutik (:







Okej nog med bilder på mig själv, nu ska jag sova.

CYA


Im in Paris BITCH dududu..

Äntligen är jag här! och mitt hotellrum är bäst i världen <3

Bilderna gör så att det ser litet oh fult ut men ni skulle ha varit här och sett det!
aja.. snart ska jag ut på stan med en annan modell som bor här, men hon är svensk. Då kommer förmodligen lite fler bilder än jag lägger ut nu. (: Men nu hinner jag inte skriva mer!


Långa konstiga flygande platta rulltrappor på flygplatsen som är rund (:






Nu vare slut.

CYA

Finally

Okej, nu har jag fått veta hur det blir. Jag kommer åka ändå. Jag hoppas att min karma kan sluta jävlas med mig så jag slipper fastna där eller nått.
Jag kommer gå till skolan imorgon och göra bort matte nationella del 2 och sen åker jag (:
Nu ska jag gå tillbaka till TVn.
CYA

...............

Hur jävla stor är chansen?

AFTONBLADET

Vulkanutbrottet på Island kan drabba flygtrafiken i Sverige och Europa. Islands luftrum är i nuläget stängt, och Norge och Storbritannien kan tvingas stänga ner flygtrafiken under dagen. Enligt prognoser når askmolnet Sverige på tisdag, och Frankrike och Spanien på torsdag.

Helvete. Usräkta mitt språk. Nu vågar jag ju inte åka. Jag kommer inte kunna åka för arlanda kommer stänga ner. Jag är så frustrerad just nu så jag vet inte vad jag ska göra.. faan.

Fast man vet ju aldrig, vinden kanske vänder... men varför skulle den.. sån tur kommer jag förmodligen inte ha. Om jag väl kan åka till Paris så kommer jag ju inte komma hem för då kommer askmolnet vara över Sverige och kanske även Frankrike.

Jävla Island...

Nu ska jag sluta svära.. och ringa och fråga hur det blir.... hejdå...........


Home sweet home...

Nu är jag hemma igen, men jag kan ju inte riktigt säga att jag är glad för det. Jag vill ju tillbaka till Sthlm så fort jag kommit hit.. Menmen, borta bra men hemma bäst, det är väl så man säger?

Jobbet gick jätte bra och videosnuttarna på mitt hår och kanske liten glimt av mitt ansikte kommer upp på Sofiesmode någon gång i Juni. (: Skulle egentligen sluta 17.30 men jag fick gå därifrån tidigare.

Bilder kommer nu, kanske inte världens roligaste men, det fanns inte så mkt att ta kort på idag tyvärr.




Inte världens charmigaste bild, men det finns ingen annan..


Den här frisyren gjorde han på ca.. 3 min.

Efter jobbet gick jag på stan med faster och jag köpte lite grejjor (:

Väska!

Shampoo & Balsam (:

Tröja/skjorta/T-shirt, jag vet inte vad man ska kalla den (:


Kul med vulkanutbrottet på Island förresten... och ännu roligare blir det ifall askan spider sig ner i europa, så att flygen blir inställda så att jag inte kommer till paris. kul....KUUUL

Aja, nog med klagandet. Nu ska jag sova och jag har bestämt att jag inte börjar förrän 10 över 12 imorgon :D Och då har jag bara dans.. hehe.
Imorgon blir det även Friskis med mamma igen, Spinn/puls. (:
Godnatt världen, och snälla vulkanj*vel, sprid inte ut din aska mer nu.. du har redan imponerat på välden... -.-''

CYA

Övik-Umeå

Sitter nu hos faster och farmor och ser på tv och äter gott (: Vägen från Övik till Umeå var den bästa utav alla gånger jag åkt den vägen! (: Imorgon blir det som sagt en lång dag, men jag ser fram emot det endå. (:


Bilden blev lite...vriden, pga. farten.. hehe :D


Morfar är tuff (:

Tråkigt inlägg men imorgon kväll blir det bilder från jobbet (:

CYA

Sthlm

Åker snart iväg till Umeå för att flyga till Stockholm för att jobba imorgon i drygt 9 timmar, från 08.00 till 17.30, för att sedan flyga tillbaka 21.10 till Umeå. Ikväll sover jag hos bästaste faster som alltid ställer upp. (:



Nu ska jag äta frukost. (:

CYA

...

Glömde att skriva att jag har jobb nu på Söndag, jag ska göra en reklamfilm för Sunsilk, som kommer vara ute på internet. Eller nått, jag har inte riktigt fattat vad jag ska göra men det blir något liknande.. Nu ska jag inte blogga mer ikväll. hehe
CYA

Paris

Fick nyss veta att jag fått ett jobb i Paris, den franska Glamour magazine, jobbar på Onsdag och åker hem på Torsdag, men jag kommer behöva åka på Tisdag, men jag tror att jag hinner göra bort matte nationella del 2 innan så att det blir nog en liten tripp till skolan på tisdag endå. (:
Jag åker på Tisdag från Umeå  till stockholm och sen till Paris, jobbar på Onsdag, åker hem på Torsdag till Stockholm och sedan till Övik.
Jag tror att jag kommer göra en story om 50-tals underkläder. Men jag är inte säker för det var egentligen 2 stories men nu blev det bara en tror jag, så kanske. (:
Franska Glamour magazine
50-tals underkläder...
Hahaha... intressant..
CYA

Bowlingparty!

Jag älskar Poschen <3 Synd att vi inte får behålla den föralltid....
Jag vann bowlingen!.. eller..
Lillebror kör lite moonwalk ;) - Daddy is the PRO - Småbarnen kör hårt - Amanda och Evelina är nöjda..minst sagt - Middag på bowlinghallen, Hamburgare & Pommes (:

CYA

Subway-Barnkalas-Rock

Kom nyss hem till föräldrarna, har varit på dejt med Michelle medans Marit och Marre satt och titta på när vi åt. (:
Var på leklust innan det och köpte kulor, en pysselbok, en rolig plast/gummi mask och lite godis till älsklings brorsan som fyller år imorgon! HELA 8 ÅR! Han är och kommer alltid att vara 5 år i min ögon.
Snart blir det barnkalas med Wille på bowlinghallen! YIHOO
Senare ikväll ska jag på sliperiet med bästis/syster Amanda och lyssna på lite Typiskt fet garage rock :D
Bilder kommer inatt eller imorgon (om jag kommer ihåg att ta bilder) hehe..
CYA

HÅÅÅÅL

Härligt med 2 timmars hål nu för att sedan gå på en totalt onödig lektion i kulturidé historia! Jag ska presentera en konstnär... interesting!

Från bajsskola till något helt annat, fy faan va jobbigt det var igår, det blev intensiv gympa instället för hävstång. Kvinnan som leder gympapasset är omänsklig, hon är helt sjukt stark. Jag fattar inte hur hon orkar! Men det var iaf skönt efter och sen var det yoga, det var lite speciellt, men det var helt okej endå. 

Nu ska jag "träna" på att prata om Leonardo Da Vinci. Vilket innebär 2 timmar på facebook! :D Nej men jag ska träna på riktigt, lite, kanske..


Tokyo januari 2011 <3

Cya


Inntörnät

YÄÄS äntligen har jag fått tillbaka mitt internet! Nu ska jag försöka börja blogga igen :D

Idag hade vi coopertest på skyttis.... asså är det bara jag eller är det ganska härligt efteråt?.. Aja, jag har förbättrat mig med typ 35 sek! :D SCORE!! Det är ganska konstigt ändå för jag har inte tränat konditionen något sen i höstas..

Sitter nu i lägenheten med marit som snart ska åka hem med bussen. Då blire till att plugga på historia som jag har prov på imorgon.. :( Franska och Amerikansk revolutionen.. som jag tyvärr inte kan något om.
Ikväll ska jag träna på Friskis med mamma, först blir det hävstång sen blir det ett Yogapass (: Härrrligt (:

Ville bara visa er min snyggaste lillasyster! (a) (:


Bilder på oss två från testfotograferingen vi gjorde för ett tag sen kommer ganska sent, jag skulle gissa på att de kommer om 2-3 veckor (:

Bild från Damernas värld.


Nu måste jag hämta min bror... JOBBIGT.
hejdå.

RSS 2.0