.

Hittade lite fler bilder från ett gammalt jobb (:
Jag är rutig ;)

Om några dagar eller nått så kommer det komma fler bilder från när jag var i Stockholm senaste gången. (:

Hemma!

Har kommit hem från sthlm (: Det var superkul, det var jag, 2 andra tjejer och 2 killar som jobbade, vi var först på hårsalongen och fixade håret och smink, sen åkte vi ut till skogen och en utan de vi jobbade med sprang runt med rökbomber som han hade tejpat fast på en pinne så att det blev massa rök, det såg ut som att det skulle bli bra bilder (: det var jätte mycket mygg men annars var det hur bra som helst, jag ser fram emot att få se resultatet av det här jobbet.  (:

Sthlm

Sitter hemma hos faster, kom precis hem från arlanda. Farmor står och lagar mat, jag är superhungrig.. Imorgon ska jag åka härifrån ungefär 8 på morgonen, träffa de jag ska jobba med klockan 9 och sen blir det nog till att jobba hela dagen. (: Jag ser fram emot det, men jag är lite nervös över hur de kommer att göra med mitt hår, jag hoppas att de inte klipper av för mycket..

Blablabla

Nu är allt klart, jag åker imorgon vid halv 4 tror jag att det var, och kommer hem på måndag klockan 9.. så jag hinner till skolan. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen.. (:
Jag får iaf en sovmorgon den här helgen :D

Lördag-måndag

Nu har jag fått klartecken, jag fick jobbet på söndag för deras hårsalong, men jag vet fortfarande inte hur det blir på onsdag. Jag kommer förmodligen åka ner imorgon någon gång och sen är jobbet på söndag och sen åker jag hem tidigt på morgonen på måndag så jag kommer missa typ första timmen eller nått, om jag ens orkar g till skolan då. ;P

En rubrik..

Jag har gått runt på stan idag med min syster Evelina (: Jag tog med mig henne och Willepille till Subway och åt, har jag sagt hur mycket jag älskar mina syskon?.. Det går inte att ha bättre syskon än mig iaf, nu vet ni det så nu ska jag sluta tjata om det (:(:
Iaf, jag köpte en vinterjacka, ett par skinhandskar och ett linne på IX, som vanligt så kan jag inte ta kort på sakerna eftersom att jag är för lat för att gå och köpa en kamera, men snart så hoppas jag att jag orkar.

När jag kom hem idag så hade morfar och pappa städat hela gården och garaget de hade åkt till soptippen 6 vändor med full lastat släp, vi hade sjukt mycket skräp, nu kan man till och med se in i garaget!
Vi kommer flytta in till stan om drygt en månad, då slipper jag gå upp supertidigt på morgonen.. så himla skönt (:


Optionoption..

Jag har fått 2 options nu, vilket betyder att jag bara kanske får jobben, men jag tänkte skriva lite om de endå, det första är för en lookbook, Pour tror jag den heter, det jobbet är nästa vecka på onsdag. Sen är det för Mikas (min agentur) hårsalong, om jag får det jobbet så skulle det vara en fotosession plus att jag får gratis klippning och färgning där, vilket skulle vara väldigt bra med tanke på hur jag ser ut i håret nu.. det jobbet är nu på söndag. (:
Det är tyvärr oftast resan till stockholm som kommer imellan när jag får options för det är inte alla som vill betala extra för att jag ska kunna komma dit, då tar de istället någon annan modell som redan bor där.. just nu ser det ut som att det är störst chans att jag får jobbet för deras hårsalong men chansen är endå ganska liten. Jag tror inte att jag kommer få jobbet för Pour. Men vi får se hur det blir, jag skriver mer så fort jag får veta något (:
BYE


Lillebror (:

Vad hände med sommaren om jag får fråga?? Eller okej, det är September snart så det kanske är dags för höst nu.. men det kan väl iaf sluta regna.
3 dagen i skolan och det känns som om jag har gått där flera år.. hoppas att det blir roligare sen. Just nu sitter jag i sängen och tittar på min kära lillebror som håller på att brottas och slå ihjäl min stora "igelkott" (:
Världens bästa lillebror är vad jag har, det första han gör när han kommer hem och fått av sig ytterkläderna är att springa in till mitt rum och ge mig världens största kram! (: (: 

Wille dödar den!

<3!!

Modellbilder.

Jag tänkte ladda upp några av mina modellbilder som redan finns på facebook på bloggen nu och sen ladda upp fler när jag får in några nya (:


Skooola..

Nu har skolan börjat på RIKTIGT... känns lite surt men ändå kul med nya personer (: Det var inte alls svårt att hitta runt på skolan som jag trodde att det skulle vara, men det var tråkigare än jag ville att det skulle vara.. Men det är ju sånt man får leva med ;P
Jag får en känsla av att det kommer bli grymt tråkiga inlägg nu när skolan har börjat..
Imorgon ska jag förmodligen följa med michelle till mattias och träffa hubbe!! :D
Herrå.

Skolstart.

Idag var första dagen på skolan, det var helt okej, finns absolut inget intressant att berätta om det. Men imorgon kommer alla 2or och 3or det blir kul (:

Har köpt nya skor idag på dinsko (:

De är faktiskt snyggare i verkligheten.. (:

BÄSTIS!

Ska snart till stan och träffa syster (: Tacos, godis, film och Amanda, kan det bli bättre?
Detta är lycka (:

Hemma från stan.

Har kommit hem från stan, var där med Rebecca och vi träffade frida också. Jag hare alltid lika kul med de! (: (:
Jag köpte 3 linnen, 2 par leggins, en tunika på bikbok och en tröja från gina (: Jag har ingen kamera så jag kan inte ta kort på sakerna jag köpt.
Är hemma ensam ikväll, frida och rebecca har precis åkt hem så nu vet jag inte vad jag ska göra.
Blir nog till att sitta vid datorn hela kvällen eller nått.
Byyye


Nya köp!

Jag köpte ett par skor på en random skoaffär som hade rea (: de kostade bara 100 kr! Sen gick jag och faster till sturegallerian och köpte lite smink från FACE sen letade vi efter en väska, jag har alltid velat ha en Louis Vuitton väska, men jag hittade ingen som jag fastnade för så vi letade vidare på andra affärer och tillslut hittade jag en inne på armani. (:


Stockholm Fashion week

Nu har jag kommit hem från Fashion week, jag behövde inte stanna tills söndag! Det gick hur bra som helst och det var grymt jävla kul (: Om ni vill se Videoklipp från alla visningar så går ni in på länken längst ner i inlägget.

Hur du kommer till rätt videoklipp. (:
Tryck på den första rutan där det står Mercedes benz fashion week då kommer nästan alla visningar upp från hela fashion week, jag är med på STYLEIN, IDA SJÖSTEDT och MERCEDES-BENZ YFI AWARD.
På YFI är det massa olika stylister, jag går frö 2 av de, Elin Sundling och där kommer jag som nummer 3 tror jag, vi har svarta saker på huvudet så det kan vara svårt att se (: den andra jag går för är Fanny Ollas. Ni får se några bilder nu från de här visningarna så ni vet när jag kommer fram på videon (:
Jag kunde tyvärr inte få bättre bilder än de här..


STYLEIN

Final klänningen (: 


IDA SJÖSTEDT

En utav final klänningarna (:

YFI-Elin Sundling

Vi skulle vara arga/ledsna, haha men kul var det (:

YFI-Fanny Ollas



Fanny har världens roligaste fantasi! (:(: Jag kan inte motstå att tycka om det (;
När jag kommer hem ska jag ladda upp några bilder på vad jag har köpt, jag kunde inte blogga när jag var där nere. Jag bodde hos faster och hon hade inget internet..
Förlåt för dåliga bilder, man ser bättre på videoklippen!
http://www.bonmagazine.com/#/


Hej då husum!

Nu är packningen klar och nu ska jag mamma och pappa bege oss till stockholm (: Jag kommer inte ha någon kamera med mig men jag ska försöka få tag på bilder från fashion week på något annat sätt.
Eftersom att väntetiden här i övik var 7 veckor för att få Iphone 4 så ska jag kolla om det går snabbare att köpa den i stockholm. (: Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt där borta i sthlm (:

Nu ska vi snart gå ut och stoppa packningen i bilen!
See ya!!

Tagga..

Har varit i stan idag igen, fast den här gången var jag med två töntar, michelle och mattias. (:
Jag köpte ett lila linne och ett flätat skärp på Gina plus lite kläder från IX. Nu sitter jag i soffan och äter godis och taggar inför att packa och städa imorgon..  min "sista dag på sommarlovet" är snart slut.. även om jag vet att det kommer vara kul i stockholm så känns det ganska illa.. så fort jag får veta något nytt om stockholms resan så skriver jag det (:

Mer om fashion week.

Nu har jag fått veta att jag har 4 bokningar än så länge till fashion week. Plus att jag kommer förmodligen åka iväg redan på Fredag kväll för att gå på test shoot först och sen på fitting (testa kläder till fashion week). Jag kommer komma hem den 22 på kvällen, så jag har inte mycket tid till att tagga inför skolstarten.. vilket inte känns så bra, men livet är ju aldrig rättvist. Jag har iaf haft sommarlov i 2 veckor! (:

Nu ska jag och Rebecca åka till Frida och lämna hennes hjälm.
Hejdå!

Nya sakerna.


Storstaden!

Kom precis hem från en tur till storstaden med Rebecca, vi körde moped hela vägen dit och tillbaka, det var en händelserik resa! (:
Jag köpte 2 navelpiercingar och ett par leggins, efter det gick vi och åt på en thai resturang och sen köpte vi glass, och vi hittade världens fynd, en sked för 1 kr!! :D


Filmkväll

Har precis kommit hem från Sandra, där även Jonas, Adam och Jocke var. Vi såg på två filmer och slog lite på Jocke, så det blev en lyckad kväll. (:

Imorgon blir det till att åka till storstaden med Rebecca (:
Jag hade tänkt att köpa en Iphone, vet inte riktigt vilken av de jag ska köpa men jag tror det blir en Iphone 4, jag vill köpa an kamera också, men jag vet inte om det blir av.. sen ska jag försöka göra några fynd på kläder också men vi får väl se hur det går.. men eftersom att jag och Rebecca alltid har kul så kommer det bli superroligt vad som än händer! :D

Nu måste jag sova annars kommer jag vara som en zombie imorgon, Godnatt (:

Fashion week.

Jag kommer förmodligen gå modell på fashion week i stockholm. Än så länge så har jag fått en bokning för boomerang, sen har jag två options, jag vet inte vilka märken det är. Fashion week börjar 18 augusti och slutar 22 augusti, jag kommer nog inte gå varje dag så jag hoppas att jag kan komma hem så fort som möjligt med tanke på att skolan börjar den 23 augusti.
Men jag ser fram emot att det här, det ska bli superkul! (:
Jag skriver mer om det när jag fått mer information.

Nu ska jag vara mer social med Michelle.
BYE

Regnig dag.

Har precis kommit hem från Sandra, tog med mig michelle på vägen!!
Det har regnat heela dagen idag, när det regnade som mest så sprang jag och sandra ut och hoppade på studsmattan!! Jag älskar att gå ut och bli dyngsur av regnet, fast när man sen kommer in är det inte lika kul längre... Men så länge man stannar ute är det så himla skönt (:

En bild på mig och michelle där vi visar vilka vi egentligen är.


Frida!

Idag har jag varit med Frida Forsberg! Hon kom till mig vid 4 och cyklade hem klockan 1. Innan det åt vi världens mysigaste middag ute med min familj, mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, faster och mina syskon. Vi grillade ute och satt och myste, sen hade mormor och min lillebror kommit på "en superbra idé" och proppat ner godis i ballonger, så om man ville ha godis så var man tvungen att spränga de. Det var faktiskt ganska kul (:
Sen åt vi efterrätt, vilket var en rosa hemmagjord marräng med grädde på, och den var suuupergod. Sen gick jag och frida ut och så träffade vi Jonas som hade fått besinstopp ute på e4-an och styrt mopeden in i husum för att tanka, han satt och pratade med oss ett tag och sen kom också Emma, Fridas syster, hon stannade och pratade med oss ett tag också sen gick jag och frida hem till mig igen och så fixade vi den här bloggen! 
Det var nog allt om idag. (:
Här kommer två otroligt vackra bilder på oss!
 
Inte alla som har ett krabbhuvud!? haha.

Mina första modell bilder!



Jag kommer inte riktigt ihåg när de här bilderna togs.. antingen i slutet av 2008 eller i början av 2009.
När jag nu har varit modell ett tag så har jag märkt att en vanlig fråga till mig är "hur fan blev du modell?" eller om det är en vuxen "hur kommer det sig att du blev modell?"
 
Så här gick det till.. Mina föräldrar har märkt ända sen jag var liten att jag alltid blir bra på kort (enligt de.. ) så i födelsedagspresent fick jag en dag med en fotograf (som även var mammas jobbarkompis). De hade tydligen stått och pratat och så hade de kommit fram till att det skulle vara en bra present till mig, det var efter det som de här bilderna togs. När vi sen fick bilderna så undrade jag vad vi skulle göra med de, då sa mamma "Vi skickar de till en agentur och ser vad de säger!" Vi fick hjälp av mammas förra jobbarkompis, som nu är en välkänd modell i utlandet, hon skickade en massa namn på ageturer som hjälp henne på traven, så vi valde en utav de och skickade iväg bilderna via mail. Vi förväntade oss inget svar, men sen dagen efter så hade vi fått svar och de var tydligen intresserade av mig och ville att jag skulle komma ner till stockholm så snabbt som möjligt. Vi åkte ner dit och de tog några bilder på mig utan smink eller nått, med bara vanliga jeans och vitt linne, de mätte mig och jag fick skriva några saker på ett papper, sen efter det så kom de till mig och sa att jag var lite för kort och ganska ung så de visste inte riktigt hur de skulle göra för de tyckte om hur jag blev på bild. De bestämde sig för att höra av sig senare. När vi sen åkte och hälsade på våra kompisar i stockholm samma dag så fick pappa ett samtal. Efter samtalet kom pappa till mig och sa"Du finns på deras  hemsida nu, de gjorde ett undantag för de tyckte om dig så pass mycket!"
 
Efter det har det bara gått framåt! Jag har redan rest till Japan 2 gånger och jobbat och de vill ha tillbaka mig igen så snabbt som möjligt.. men jag kommer nog vänta ett tag innan jag åker dit igen. Nu har ni fått veta hur, och varför jag blev modell! Nu ska jag försöka hålla den här bloggen uppdaterad, men vi får se hur det går, jag är inte så van vid att blogga. (:

Om du är intresserad av att läsa om min vardag och mitt modell liv så följ den här bloggen!

Men nu blir det nog sängen för mig..
Godnatt!!

RSS 2.0