Little angels Network

Om ungefär 10 min kommer Någon från little angels network och hämtar oss, det blir första mötet med de. Vi ska passa på att fråga saker om hur vi ska göra imorgon och vad vi ska ta med oss och liknande.. tomorrow is the big day, Lille prinsen (David) fyllde 3 år igår, men de flyttade kalaset och har det imorgon ist, så vi får vara med på hans 3års kalas!

Vi har slagit in presenterna redan och faster håller på att skriva ett grattiskort, på svenska. hehe :D 
Jag klev upp 08.00 idag och tränade lite Zumba! Det var faktiskt jobbigare än jag trodde.. men ändå jättekul! Sen gick jag med en utav de andra adoptivmammorna på Yoga i en timme, det var en väldigt härlig start på dagen. (:

Vi har planerat in en safari resa nu, över en dag, det blir på onsdag nästa vecka, och han som ska köra runt oss (mig, faster och David :D) kommer och hämtar oss klockan 06.00. så Det blir en tidig morgon men jag tror att det är värt det.

Nu hinner jag inte skriva mer för nu måste vi springa ner, de väntar på oss!

CYA

Dag 3!!

Oojojojj.. bajsinternet slutar fungera hela tiden, men ibland kommer man in! 

Vädret.. asså.. ibland är det fint, men det är inte så varmt som jag trodde att det skulle vara, jag vågar inte gå i shorts bara, det känns lite för bart.. hehe alla här går med långkjol och liknande.. så jag får gå i tights.. Ibland blir det faktiskt kallt, typ på kvällen sitter jag och fryser och det har regnat som satan ibland och åskan här är värre än i Sverige. Den låter suuperhögt!

Jag har inte lyckats få in bilder någonstans.. Så alla bilder får jag lägga upp när jag kommer hem.

Vi har inte gjort så mkt idag, vi gick till den tredje affären som ligger en bit bort, men det gick hyfsat snabbt att gå dit, det var ett stort shoppingcenter, ingen affär.. men iaf. vi gick runt där och drack lite juice på ett café sen på hemvägen gick vi till en supermarket och köpte lite mer mat, nu kom vi hem och jag fick igång internet YAY, aja.

Nu kom finaste faster med mackor till mig! hihi
Senare ska vi med de andra adoptivfamlijerna som bor här till en libanesisk (tror ja) resturang och ha en hejdåmiddag för de som åker hem imorgon!
Imorgon har vi första mötet med de som jobbar på barnhemmet och vi ska också planera en safariresa som bara ska vara över en dag typ i slutet av nästa vecka! Skriver mer sen, om jag lyckas få igång internet igen.. hehe

CYA

First days in Kenya

Fick äntligen igång internet! Det har varit sånt problem med det.. men nu kan jag uppdatera bloggen!!

Vi kom fram igår, då skulle det vara någon på flygplatsen och hämta oss, men det var ingen där.. de hade tydligen kollat fel på tiden.. aja, vi tog iaf en taxi ist! Och pågrund av en STOR fotbollsmatch så tog en 15 min lång resa 2 timmar... men vi fick lyssna på fotbollsmatchen på vägen iaf! Fast de pratade ju iof Swahili.. Förstod inte så mkt, men vi hörde att det iaf blev 2 mål!
Taxichauffören pratade med allt och alla som körde förbi eftersom att vi var tvugna att köra så sakta pga trafiken. hehe

Men väl framme i lägenheten så fick vi gå in till reseptionen och checka in och allt sånt man måste göra. Sen när vi kom in i lägenheten så hade de andra svenska familjerna, som också bor här, fast i andra lägenheter, köpt frukt till oss och skrivit Välkommen på en lapp! Trevligt trevligt! ;)

När vi kommit in med all vår packning så fick vi vägbesrivning till en supermarket, så dit gick vi och köpte lite grejer som det var lite kris på t.ex toapapper, frukost och liknande.

Eftersom. att internet är så jävlajävlajävla segt.. så kan jag inte ladda upp bilder här.. BAJS.. Men jag kan försöka ladda upp bilder på fb ist.

Nu är vi iaf inne på andra dagen och idag gick vi till en annan supermarket och handlade lite mer grejer och fixade så att vi kommer få flytta till en bättre lägenhet på Torsdag eller Fredag! (y)

Om ni undrar vad jag gör här så är jag här med faster för att hon ska adoptera ett litet barn! Vi ska åka till barnhemmet och träffa den lille prinsen på Torsdag! :D

CYA


Fantastic shoes!

Tittar runt på olika skor från olika modevisningar. Det finns så mycket grymma skor!


Dior fashion show


Mer Dior! Spring-Summer collection 2011


Fashion show of Scherer Gonzales on July 19, 2008 in Berlin.

Jag skulle vilja hylla Alexander McQueen, han dog den 11 Februari 2011, han designade några utav de grymmaste skorna jag sett!





Skor från hans spring-collection 2011, helt otroliga allihop!

Några fler skor jag hittade på någon random sida.




Vad sägs om att betala 30 milj. kronor för ett par av den här vackra skon?


John Galliano, spring collection 2009.


De här skorna ser ut som Vectors "flygmaskin" i filmen 'Despicable me'. hehe

Nu får det vara nog med skor!

Faster har snart packat klart och då är det bara att äta som är kvar sen är vi klara för att åka! Wehoo!!

CYA

Syskonkärlek

Tänkte att jag kunde ladda upp bilderna här också!








Love you systeryster <3

Om 8 och en halv h går flyget!

CYA

Done!

Nu har jag tagit sista sprutan innan resan, sen måste jag komma ihåg att ta en till spruta om ett år.. det lär jag ju EJ komma ihåg, men som tur är så kommer de skicka ett sms till mig och påminna mig om det! hehe

Idag gäller det att packa färdigt, jag är klar men faster är inte det så jag lär hjälpa henne lite med packningen, hon kommer förmodligen låna halva min väska för att fylla den så att den väger 23 kg, så att hon får med sig så mkt som möjligt! 

Imorgon klockan 9 på kvällen går flyget från Arlanda, vi kommer mellanlanda någonstans men då slipper vi byta men sen ska vi byta flyg någon gång sen efter det också.

Just nu sitter jag och tittar på Ellen, fy fan va bra hon är! Hilarious!!


Hennes gäster... nyss kom Shemar Moore från chriminal minds, och nu kom Alex Pettyfer från i am number four.


De är ju hyfsat snygga faktiskt.

CYA

Snoppholm

Framme i stockholm nu! Sitter hemma hos faster och tittar på tv och käkar lite godis och väntar på att tiden ska gå snabbare.. Jag vill komma iväg nu, det är ju så j'vla kallt här! :)

Jag blev påmind idag om saker som jag inte riktigt tycker om, busschaufförer som sitter där framme i sitt förarsäte och snackar i mikrofonen om hur fan man spolar på toaletten och hur man ska bete sig i en buss i sisådär 15 min, när man själv sitter i ett hårt säte bak i bussen och försöker lyssna på musik, eller ännu värre om man försöker sova.. Sen sitter man och svettas ihjäl i bussen när man precis har klivit in och när bussen äntligen åker iväg (alltid nån minut för sent) så sätter den härliga fläkten igång och efter ungefär 2 minuter så sitter man och fryser sönder, då stänger man av fläkten och efter ungefär.... 3 minuter så sitter man och svettas igen.. En till sak är att dra med sig en resväska när man ska någonstans.. så jobbigt! speciellt när hjulen håller på att jävlas.

 

Nog med klagomål, jag är så himla pepp just nu! Jag kan inte riktigt fatta att jag ska till Afrika om ungefär 2 dagar! Så kuuuul! :D



Lite bilder på mig och syster från Piteå (:




Nu ska jag vara social med faster!

Btw, vi kommer ta med oss en liten minidator till Kenya, så jag kanske kommer kunna blogga när jag är där borta! (y)

CYA

En bra rubrik

Jag har fått en fråga väldigt ofta på bloggen, och ni frågar hur mycket jag tjänar på att modella.. Jag pratar inte om det med random folk, så ni kan lika gärna sluta fråga det, för det kommer jag inte svara på. (:
Tänkte bara upplysa er om det!
CYA

Kenya!

Nu var det aldelles för länge sedan jag bloggade.. Så nu ska jag göra ännu ett tappert försök till att hålla bloggen uppdaterad..

Kom precis hem från Piteå där jag var med en del av familjen (: Supermysigt!

Nu ska jag packa till imorgon då jag åker buss till Sthlm till faster, sen åker hon och jag till Kenya! Jag ser fram emot det sjukt mkt! Där stannar jag i 2 veckor, så jag kommer inte kunna skriva något mer på 2 veckor.... sen när jag komme hem, den 9 augusti, så blir det att åka direkt till sthlm fashon week och vara där till den 11 aug. (:


MIN FINASTE VOVVE, en liten råtta :D



Snyggaste axelina <3
Gatufesten 2011 (:


Till dig michelle, jag vet att du älskar mig!

Jag fick ett ganska roligt option idag.. option=förfrågan på jobb, det var en designer som ville göra en modevideo med någon modell som var gymnastisk och kunde slåss så de tyckte att jag passade bra till det jobbet! haha, jag hoppas att jag får det faktiskt, det skulle vara sjukt kul!



CYA.. om 2v (y)


RSS 2.0