19!

Nu är det bara 19 dagar kvar innan vi flyttar!! Det är inte mycket :D

Det blev ingen tjejkväll på fredag (jag är inte förvånad..), den blev "uppflytttad en vecka" så vi får se hur det blir med den, men istället så åker jag förmodligen någon annanstans med andra töntar och gör nått!
Nu vill jag bara at det ska bli fredag, och sen kan jag hoppa över resten av dagarna tills jag flyttar så blir det hur bra som helst..!

Jag har nog världens tråkigaste blogg, men jag SKAAA, snart.... köpa en kamera eller skaffa ett roligare liv eller nått! (:

Helg.

Den enda dagen jag har kunnat göra någonting den här helgen var fredag.. för då var jag redan inne i stan. Jag hatar husum, men snart slipper jag den här hålan, jag längtar som tusan!!

I fredags var jag på bio men marit marre och susanna, efter det gick vi till sliperiet och träffade fler folk, det var superkul, och så fick jag en överraskning när mamma kom hem efter jobbet, hon hade med sig min Amanda :D
Så i överlag så har helgen faktiskt varit hur bra som helst, men den skulle kunna varit mycket bättre om jag t.ex bodde i stan..!


Hmm..

Ett litet dilemma, ska man göra det som är nästan helt bestämt och planerat eller det som låter sååå mycket roligare..? :o


Awesomeness (:

Jag har kommit på att jag har 5 helger att se fram emot nu på raden! Nu till helgen ska jag se på bio med underbara människor, nästa helg ska jag först på tjejkväll eller nått hos någon i klassen efter det ska några utav oss åka iväg, helgen efter det kommer förmodligen bilderna upp på h&ms hemsida, och helgen efter det flyttar jag till stan! 
Jag och Marit ska även tvinga Bebbe (Rebecca Fredriksson) att gå med oss på stan och hitta fina klädöör. :D

Valvaka..?

Har precis kommit hem från dansen (: Ska på bio med Calleballe och tjejerna på fredag och se I rymden finns inga känslor! Ska äntligen få se den :D Jag har velat se den ända sen jag såg första reklamen på tvn (:

Ska man valvaka eller inte? Jag är absolut inte insatt, men om alla pratar om det imorgon så kommer jag inte fatta någonting som vanligt och känna mig superkorkad. Så jag funderar på att göra det.. men jag är inte säker.


Skoljoggen.

Skoljoggen är bra onödig, det ända den ger är onda fötter. Det tog ungefär en och en halv timme för mig, Marit och Marre att gå runt, men det var bara för att de ville stanna och titta på varenda skylt som kom på vägen.. Men annars så var det väl trevligt. (;
Ska kanske till älskade systeryster imorgon och mysa med henne, Malin och Anton (: Längtarrrr.


Next - New York

Pappa kom just in i mitt rum och berättade att han hade pratat med min agentur, de hade sagt att det var mer etablerade modeller som också kanske skulle få jobbet för benetton, så jag kommer som sagt förmodligen inte få det jobbet. Men jag fick också höra att de hade sagt att det var en agentur, som jag hade träffat på en casting under fashionweek i sthlm, som var jätte intresserade av mig, den agenturen heter Next och ligger i New York. Dit vill jag jätte gärna åka!
Men, om jag ska fortsätta att jobba utomlands i framtiden, t.ex. Paris, New York eller någon annan stans så är det bäst för mig om jag skaffar tandställning, men jag kommer förmodligen inte ha den på framsidan av tänderna eftersom att då kan jag inte jobba utan det kommer nog bli på baksidan. Så ifall jag får det så blir det nog inte så farligt.. (:


Option.......

Har fått ett option, så jag kommer kanske eller kanske inte få det, denna gång är det för typ sportiga underkläder med märket Benetton tror jag det hette.. Det är ett jobb som varar i 2 dagar 29-30 sep. eller nått, så om jag får jobbet så missar jag skolfotot (: Så fort jag vet mer skriver jag det. (:

HEJ

Efter skolan idag följde jag med min syster till stallet.. Jag hittade världens finaste häst, den var svart och enorm. (: Kolla på när hon red i en timme och nu har jag kommit hem. Jessica har NÄSTAN bestämt sig för att gå i övik (vilket jag hoppas att hon kommer göra). Men vem vet, hon kanske ändrar sig. (:

Jag gick lite på stan med Marit och Marre igen också, köpte byxa och tröjor, men ni får inte se :D (jag orkar inte låna mammas mobil..) (:


Träningsvärk!

Nu har jag haft en lektion i balett, en i jazz och en i street och det känns som om någon har styckat mina ben. Men det är det värt. (: Det blev aldrig jazz x2 idag... Så vi slutade efter lunch så jag Marre och Marit gick och åt Thaimat :D Sen bestämde vi oss för att plåga våra ben och gå runt på stan, men jag fyndade lite iaf. (: dels köpte jag ett par vinterskor! Så nu kan vintern komma på riktigt. :D



Dag ett (:

Det var hur roligt som helst, jag trivs jätte bra i klassen, eller bland dansarna iaf. Så nu är jag ett par Jazzskor och ett par balettskor rikare. (:
Balett var grymt roligt, men så jobbigt att man ville avlida. Jag märkte flera tusen muskler som jag inte visste att jag hade. Det roligaste var nog ändå hoppen vi skulle göra, man såg så himla löjlig ut! :D
Imorgon blir det Jazz x2, först direkt på morgonen sen efter lunch igen (: 
Jag är supernöjd att jag bytte, jag vill verkligen inte byta tillbaka till samhällslinjen (: Det ända dåliga med Dansestet är att vi går i B-laget med bildestet och hantverk design och inte i A-laget med musikerna.. men det kan man ändå leva med eftersom att dansklassen är bra (:
Jag är hur trött som helst, men jag ser fram emot imorgon!


Jag vet att min blogg är tråkig, men jag ska SNART köpa en kamera eller nått så att jag kan ladda upp fler bilder (:

Dans

Idag fick jag dansa igen, det var superlänge sen jag gjorde det. Det var grymt roligt, och imorgon är det balett på skolan, det ska bli så himla kul!
Just nu ångrar jag absolut inte att jag bytte till Dansestet fast egentligen kan jag inte veta det än, men jag tror inte att jag kommer ångra det senare heller (:
Nu kommer jag dansa varje dag förutom lördagar, street, jazz och balett. :D

Iphone 4

Nu har jag äntligen beställt en Iphone 4, men den kommer om 4-6 veckor... Jag var nära att köpa en annan mobil för att jag behövde vänta så länge, men efter många om och men kom jag fram till att det var värt att vänta (:
Nu vill jag att det ska bli kallt så att man får använda vinterjackan (: Fast innan det så måste jag köpa skor ;S



Slappdag

Nu är det helt klart, jag börjar på dansestet på måndag. :D
Idag hade jag och Marit inga lektioner på hela dagen, första lektionen kunde vi inte vara med på för då hade vi fullt upp med att byta klass, andra lektionen var inställd, sen var det lunch, efter lunch behövde vi inte vara med på några lektioner eftersom att vi hade bytt. Med andra ord världens onödigaste dag. Men kul hade jag. (:
Nu vill jag bara att helgen ska ta slut, för den här helgen kommer bli supertråkig.


Dansestet

Jag ska byta linje till dansestet! (: Det ska bli superkul, jag längtar tills måndag till och med :D
btw, bilderna var inte på mig på H&Ms hemsida, de kommer kanske ut 7 oktober....

Style guide

Jag har tittat på H&Ms hemsida nu och jag hittade style guide, det står att nästa style guide (förmodligen bilderna på mig) kommer ut 9 sep. alltså nu på torsdag. Jag komme ladda upp bilderna här ifall det är bilder på mig. (:

Apläxa.

Hur fan ska jag kunna lära mig 54 olika upptäckare på en vecka? Det går inte. Jag vill nästan inte ens försöka. Jag blir superless bara av att titta på det sjukt tjocka häftet vi fick idag. usch.


måndag..

Nej men vadå hata måndagar.. va e d?
Jag hatar vekligen måndagar, även om det är den bästa dagen egentligen. Börja 9.40 och sluta 1, bara 2 lektioner. Men det känns så onödigt att komma till skolan för att ha 2 lektioner. Men sånt är väl livet.

Oväntat

Jag tänkte berätta lite om H&M-jobbet nu (:
Jag kom dit och alla var jättetrevliga och de tog 4 helkroppsbilder med olika outfits, sen tog de detaljbilder på de också, jag vet inte när eller vart bilderna kommer komma ut men det hette iaf style guide och pappa hade hört, tror ja, att det skulla komma ut på H&Ms hemsida, men jag är inte säker.
Sen när jag var på väg hem ifrån jobbet så gick jag till pendeltåget på stockholm södra, då det helt plötsligt kom en man som stirrade på mig jättemycket, och sen frågade han, precis då vi passerade varandra, "Har du agentur?" Med en utländsk brytning, men jag hörde först inte vad han sa så jag sa "va?" då ställde han samma fråga och jag sa "eh..ja." Det kändes så konstigt att han frågade så jag visste typ inte vad jag skulle säga, då gjorde han bara tummen upp och fortsatte gå. Haha det kanske inte låter speciellt kul när man läser det så här, men det var så himla komiskt. (: Men iaf, så fort jag får bilder från jobbet så kommer jag lägga ut de här (:

Slut på det roliga..

Nu är jag hemma igen, på riktigt, hemma i husum... klockan är halv 12 och jag måste kliva upp extra tidigt imorgon för att jag inte orkar duscha nu ikväll. Jag ska ju kunna europas länder och huvudstäder imorgon också.. vi får väl se hur det går. Nu ska jag bosrta tänderna sen somnar jag, hejdå. (:


Snart hemma (:

Nu har jag kommit hem till faster från jobbet flr H&M, et var ett utav de roligaste jobben jag har gjort haft. (:
Nu ska jag snart åka till flyget, så här såg jag ut när jag kom hem idag, dålig web, ja (:(:


H&M

Jag har precis kommit hem från stan, packat snabbt som satan och nu ska jag åka till flygplatsen, jag har fått ett jobb för H&M imorgon så jag åker nu och kommer hem imorgon kväll så jag missar IC-games imorgon på skolan.. men nu måste jag rusa!
Seeya!!

RSS 2.0