Dags att flytta!

Jag har fått en lägenhet!! Jag är så lycklig så jag nästan spricker! :D Äntligen säger jag bara!!

Den ligger typ en sekund från skolan, hur skönt som helst, imorgon blire myspys med Marit, Marre, Nutt och Vicvic, i MIN lägenhet och i NUTTs bil :D

det här är min utsikt, härligt att se skolan när man kollar ut.. ;)


<3


Mina små köttbullar (:


Öppet hus

Idag var det öppet hus på skolan, vi dansade och sen "minglade" vi runt i skolan. Efter det skulle jag och Amanda åka till Umeå och kolla på bio men vi hade inte kollat tiderna till buss så vi kom aldrig iväg, vi missade alla.. Men vi gick iaf och åt på subway och köpte ansiktsmask. (:


Köpte denna parfym idag. (:



Gucci Guilty, från Kicks

Make up store show

Några bilder från visningen.

Massor med snygga modeller var där (:


För och efter bilder :D




Så här såg det ut!


Otroligt grymma kläder var det!


Lite mer "privata bilder" :D





Snyggaste Memmelie! <3

<3

-Havregryn Va? -Strösocker.

Måndag igen....

Det har bara gått en dag i skolan och jag är redan less...

Satt kvar på skolan idag med Marit, Marre och daoud och "pluggade" Sen kom fler människor. Efter ett tag gick alla därifrån förutom jag marre och Yemeri, vi satt och snacka så att han missa bussen 2 ggr tillslut så kom han hem och jag gick hem och åt, sen gick jag till sliperiet och träffade Edgar, Joel och Daoud. Nu är jag hemma och vet inte riktigt om jag vill sova, när jag vaknar blir det skola igen.

Jag har ganska svårt att koncentrera mig i skolan ibland, jag tappar liksom fokus. Jag börjar tänka på annat, jag försöker sluta men det är nästintill omöjligt när orsaken fanns ganska nära. ;)

Det ända som gör skolan värd att gå till är mina vänner (:


Hemma igen.

Nu har jag precis kommit hem från sthlm, det bev en lång helg där nere (: Jag tog inga bilder, och varje dag såg ungefär likadan ut, åkte pendeltåg in till city och gick till jobbet, kom hem, åt mat och gick sen och la mig. Nästa dag exakt likadan (:

Känns skönt att vara hemma, saknar mina apor lite, Marit och Marre (:

Jag har glittrande bajs på naglarna.

Nu ska ja äta nudlar och godis (:


Jag vet att jag e fin.

Marre (:

Efter skolan idag satt jag och Marre kvar där och töntade oss, det var kul, vi fick se Nutt och Emmelie ha lite picknick på golvet, och jag åt världens grymaste klubba. :D

Efter ett tag, när Nutt och Emmelie var klara åkte vi med de till ICA Kvantum (: Vi köpte Chirre och Dirre!

Grattis till Nutt som fick parkeringsböter!

På torsdag morgon ska jag prata med rektorn om Japan.

Annars har det inte hänt så mkt. Förutom att jag kom på en sak jag glömt. Vilket gör mig en gnutta deprimerad (a)



Radar Magazine

Jag har fått ett jobb för en tidning som heter Radar Magazine, Jobbet är nu till helgen, så jag kommer nog åka ner på Torsdag kväll eller Fredag, jag har glömt vilken dag. (: Jag kommer förmodligen flyga hem igen på lördag, jag vet inte när. På söndag är det träning inför Make up store visningen den 19 November. (: ( Jag tror att det var då) Tjejen med koll....

Jag har precis kommit hem från sliperiet, jag var där med Marit, Marre och Daoud, vi "pluggade" lite på kultur idé histore provet vi ska ha på fredag och åt Tomteskum :D GOTT!
Nu ska jag hasa mig till köket för att äta maaat, sen ska jag fortsätta se på 90210, jag har lyckats komma till 7 avsnittet iaf! :D nu har jag bra drygt 50 kvar....


Biltur med Nutt, det roligaste någonsin.

Kul att man nästan svimmade när man dansa.. Ne, imorgon ska jag äta riktig middag innan dansen :D

Om man bortser från "nästansvimmningsgrejjen" så gick det faktiskt bra, det var svårt men tillslut så klarade jag det :D Jag tycker att Sanna oh "Sherim"? kan flytta hit och dansa med oss :D Det var hur kul som helst!

Efter det så fick jag åka i Nutts bil, Jag, Marit, Nutt och Lizette är en speciell blandning i en bil. Nästan det roligaste jag varit med om, iaf. på hela lovet. (: Vi skjutsade hem Emmelie direkt för vi orkade inte med henne, sen åkte vi salsa ner till max och åt med haklapp. "NUTT ÖPPNA!!!!!!" "50!!!!!!" "Damn polisen...!" "Hur då?" "Jag svär det var jag.." " Jag vill inte luktAaaAa."

Nu är jag hemma. Ensamt=Tråkigt!!
Fast iof. jag är ganska trött. (:




Varför kan allting inte bara gå som man vill?

Det är nästan bestämt att jag skulle åka tillbaka till Japan i Januari, jag har träffat Etsuko och pratat med henne, och hon ville att jag skulle komma tillbaka, Mikas vill att jag ska åka tillbaka, mamma oh pappa vill att jag ska åka tillbaka. Allt som var kvar var att prata med skolan.. Det gick ju som det gick..

Jag ska först åka till Egypten med familjen i början av Januari och sen när jag kommer hem så "ska" jag åka till Japan och stanna där drygt en månad som vanligt.. Men det gick absolut inte bra för skolan, "Du kommer få ogiltig frånvaro för båda resorna, du kommer tappa ditt studiebidrag, du kommer inte klara dina ämnen, du kommer förmodligen få gå om ettan." Det var det första jag fick höra när jag berättade det.

På utvecklingsamtalet tog jag och pappa upp det igen, tillslut kom vi fram till att rektorn ska prata med mig, mamma och pappa och min mentor.
Det har inte varit möte än, eftersom att vi har haft lov. Jag hoppas att det kommer gå som jag vill.

Jag menar, visst, de som går hockeygym och liknande de går ju 4 år i gymnasiet, men de missar väl mycket mer än en månad i ettan..? Bara för att jag ska iväg i ungefär en månad så behöver jag väl inte gå om ettan, vem vet, jag kanske har godkänt i alla ämnen även fats jag varit bortrest. De kan inte bestämma att jag ska gå om ett år för att jag ska bort, man kan inte veta i förhand hur det kommer gå för mig.

Men om jag tänker på dansen så förstår jag ju självklart att det kan bli lite svårt, men ändå, jag kanske lär mig jätte fort när jag kommer tillbaka. Plus att det finns skype, jag kan prata med mina vänner där, de kan visa mig vad de gjort. Jag vet att det inte är lika bra träning som om jag skulle vara där, men det är iaf bättre än ingenting.

Gymnasiet är frivilligt. Varför måste de då göra en så stor grej av att man ska bort i en månad för att jobba..?

Jag vill verkligen åka tillbaka dit, men om de tvingar mig att gå om ettan så vet jag inte om det är värt..



Ensamt = Tråkigt

Har precis kommit hem från Marit, nu är jag ensam igen, det är jätte tråkigt.. Jag har absolut ingenting att göra.
Jag skulle egentligen hjälpa mamma i tvättstugan men när vi kom ner dit såg vi att vi hade tid imorgon.. Så det sket sig.

Jag tror att jag ska se på film nu, igen.. jag har sett jätte mycket film på lovet. Fast det är ett jätte bra tidsfördriv. (:

Tack vare Marit så har jag blivit en 90210 nörd, nu måste jag se på jätte många avsnitt för att hänga med henne... Tack så mkt Marit..!

Det här lovet har gått lite för fort, det är redan Torsdag, bara en helgt kvar nu, sen är det skola igen, jag kan tyvärr inte säga att jag längtar... Men ibland måste man göra saker man egentligen inte vill, sånt är livet. (:




Morran

Nu har jag varit med Marit sen Måndags kväll, och mer blir det för snart ska vi åka hem till henne och städa, äta och sova. Något less jag är på den här bruden nu... elle hu va de?

Vi Pysslade i måndags och igår med Daoud, Joel och Husse, marre va också där (:

Daouds skeva sköldpadda (:

Igår gick vi till hockeyn efter pysselstunden. Sen vandrade vi hem till Daoud och spelade need for speed, sen fick vi äta världens godaste "Spagetti med gryta" "Det var utan tveksam den godaste".


Efter middan (Klockan 03.00) Tittade vi på en film, The fourth Kind. Vet inte om den var bra eller inte, den var bara sjuk.. (: När den var slut så blev vi utkastade från sovrummet av Daoud, så då betsämde jag och Marit att vi skulle gå hem. (Klockan 05.00) (:


Nu ska jag och Marit kliva upp och äta frukost, hejdå. (:


Montera!

Jag har precis monterat upp en hylla med mamma, utan ritning! :D
För och efter bilder :D




Vi kopplade till och med in datorn ;)

Nu blir Wille glad :D

Rubrik

Tur att det är lov.. Jag skulle inte ha så stor lust att gå till skolan.. ;P

Amanda sitter snart på bussen till Sthlm, och jag ska kanske åka ner dit med pappa antingen ikväll eller imorgon, fast det beror på om det är nödvängigt (:

Jag och amanda kollade på tv imorse och märkte att det finns en mening som är grymt lång och grymt svår att säga snabbt, "Congratulations, You´re still in the running towards becoming Americans next top model." Testa själv!

Nu ska jag se på film, jag tror att det blir "unbreakable". (:

Igår kom Marit, Marre och Vickis hit, vi såg på film och mös lite :D Kärlek till er apor <3

Marre får va me på en bild bara för att hon e söt.

RSS 2.0